es torrent

Rustige Stranden op Ibiza

es torrent

Rustige stranden op Ibiza!

Als je echt rustige stranden zoekt als je op Ibiza bent, dan is Es Torrent in het zuid-oosten van Ibiza een echte aanrader.

Es Torrent wordt omgeven door prachtige kliffen en is eigenlijk een strand dat nog niet echt ontdekt is en bestaat voornamelijk uit kiezels en een klein stukje zand.

Dit is geen strand voor dagjesmensen of disco freaks. Dit is echt een paradijs voor rustzoekers.

Radio’s zijn hier niet toegestaan, dus Es Torrent is het perfecte strand voor diegenen die behoefte hebben om heerlijk te ontstressen.

Het helderblauwe water is perfect om te zwemmen en snorkelen.

Wie gaan naar Es Torrent?

Door de enigszins prijzige strandbedden denk je dat dit strand vaak door “kakkers” bezocht wordt. Niets is minder waar, het zijn vooral 40-plussers die dit strand bezoeken en genieten van de serene rust.

Spanje autohuur

Wanneer kun je dit strand het beste bezoeken.

Het is zelden druk! Op elk moment van de dag is het de perfecte tijd om naar Es Torrent te gaan voor een heerlijke rustige stranddag of middag. Houd echter rekening met beperkte parkeer gelegenheid.

Eten in Es Torrent.

Het nabijgelegen restaurant / bar Es Torrent, heeft heerlijke traditionele visgerechten die je alleen op Ibiza tegenkomt.
Als je hier gaat eten dan word je getrakteerd op een spectaculair uitzicht op de rode klif, de heldere zee en de aangrenzende dennenbossen.

Hoe kom je in Es Torrent.

Es Torrent ligt aan de zelfde zuidkust als de Ibiza hotspot Cala Jondal. Es Torrent ligt net iets verder naar het westen.

Routebeschrijving.

Rijd vanuit San José richting Es Cubells en neem de weg links richting Poirroig. Je ziet dan vanzelf het bord voor Es Torrent.

Afstanden.

Vanaf Ibiza-stad: 10 minuten rijden.
Vanaf San Antonio: 37 minuten rijden.